Archive for the
‘Instagram’ Category

Berjoget sakan la bila dapat guna Ibkeeo Premium Mouthwash dari Korea ni. Tak perlu risau lagi dengan bau mulut yang nauzubillah lepas bangun tidur atau lepas makan 😅.. bangun tidur boleh terus joget² riang tanpa was² 😁

Compare with other brands of mouthwash, IBKEEO has a mild sensation, does not contain alcohol, protein lefttovers visible after rinses.

Dengan Premium Mouthwash IBKEEO akan menyegarkan bau mulut anda..Membunuh 99.9% Bakteria dengan ektrak ginseng dan paling penting tiada alkohol..Dijamin selamat digunakan dan telah mendapat kelulusan KKMM. Selama Mencuba.

Hanya 30 saat untuk membunuh 99.9% bakteria dalam mulut kita dengan IBKEEO Premium Oral Hygiene Mouthwash #IBKEEO #mouthwash#bloggerKL #blogummifuzy #likeforlike#l4likeforlikesback💋

Ada kat sini hah…. IBKEEO Workshop Korea Premium Oral Hygiene Mouth Wash Baru cuba mouth wash dari Korea , memang best, gentle je…paling best mulut tak pedas hehe..sebab takde alkohol…ada ginseng, licorice, tea tree, white peony lagi…yang perokok dan pakai braces pun boleh guna tauuuuuu

Lupakan bau mulut naga tu dan cuba #IBKEEO #MOUTHWASH dari ekstrak Ginseng Korea yang bermutu tinggi dan bahan-bahan premium. Rasa tidak pedas dan yang penting tiada alkohol… Klik http://ibkeeo.com dan FB IBKEEOMsia

以往我都不能夠使用任何市場上的漱口水; 每用一次就會讓我的牙齦紅腫並刺痛。 今天試用後,感覺很好 還有人參味哦! 感謝 #IBKEEO 讓我認識你!

Tried out the all new Korea Premium Mouthwash, IBKEEO and it really is an amazing product. It tastes like a ginseng drink and I swear I had to remind myself not to drink it. IBKEEO is alcohol free and works as an anti bacterial mouthwash to improve your dental hygiene all day and night.

0
0
color
http://ibkeeo.com/wp-content/themes/blake/
http://ibkeeo.com//
#f4c224
style1
paged
Loading posts...
/home/ibkeeoco/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://ibkeeo.com/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off